Sammutinmyynti ja -huolto

Käsisammuttimien tarkastus on tehtävä vuoden tai kahden vuoden välein riippuen sammuttimen säilytyspaikasta. Jos sammutin on alttiina kosteudelle, lämpötilojen vaihtelulle, pakkaselle tai sammuttimeen kohdistuu tärinää, tarkastus väli on vuoden. Mikäli sammutinta säilytetään kuivassa ja tasalämpöisessä paikassa, tulee tarkastus suorittaa kahden vuoden välein. Sammuttimen käyttöikä on 10 vuotta, jonka jälkeen se tulee koeponnistaa.

Sammutintarkastuksessa varmistamme sammuttimen toimintakunnon. Tarjoamme sammutintarkastuksia yrityksille ja yksityishenkilöille. Sammuttimien tarkastus onnistuu asiakkaan luona tai toimitiloissamme Knuuttilanraitilla. Tarkastamme kaiken merkkiset sammuttimet odottaessasi. Sammuttimien huollot, täytöt ja koeponnistukset onnistuvat meidän kautta.

Pikapalopostit ovat olennainen osa alkusammutuskalustoa mm. julkisissa tiloissa. Pikapalopostien asennukset, huollot, tarkastukset ja koeponnistukset hoituvat kätevästi meidän kautta.

Meillä on myynnissä alkusammutusvälineistöä ja opasteita. Tuotevalikossamme on Glorian ja Tulivexin sammuttimet. Tarvittaessa asennamme sammuttimet ja oheistuotteet puolestasi. Oikeanlaisten poistumisteiden merkintä on hyvin tärkeää pelastautumisessa palotilanteessa. Autamme teitä valitsemaan oikeanlaiset opasteet turvalliseen poistumiseen rakennuksesta.